benvingut a quimusic,mÚsica

GRATIS per guitarra clÀSSICA

Compondre no és difícil, el complicat és deixar caure sota la taula les notes supérflues.

Johanes Brahms (1833 - 1897)

Aquesta pàgina web ha estat creada únicament per compartir, de forma lliure i gratuita, les composicions per guitarra que he escrit i espero escriure. Va destinada a tots aquells que estimen i gaudeixen de la interpretació de la guitarra clàsica de concert.

En esència el contingut es pot definir com música de sentiments i aires mediterranis creada específicament per l'instrument, peces en general de curta durada i carregades de vida.

Espero de tot cor que us agradin i pogueu gaudir interpretan-les i fer gaudir a tots aquells que les escoltin.

Originals partitures are liscensed under Joaquim Serra Pica. QUIMUSIC autoritza a veure, escoltar, descarregar i imprimir els materials d'aquesta web només per a ús personal o educatiu, no comercial, havent de mantenir el copyright i altres dades del propietari continguts en els originals en totes les còpies. QUIMUSIC autoritza la interpretació de les obres musicals d'aquesta web en públic només amb previ consentiment de l'autor. La publicació del material d'aquesta web en altres llocs de la xarxa no està permesa sense previ acord amb QUIMUSIC. Copyright © 2009 | Edited by binei |
Design by www.mitchinson.net | This work is licensed under a CCA