PERFIL DE quimusic

QUI ÉS QUIMUSIC:

QUIMUSIC ha estat creada per JOAQUIM SERRA I PICA, les seves partitures i el recolsament de la seva família. El nom ve del diminutiu del meu nom, Quim, al que s'hi ha addicionat i fusionat "músic".

Vaig neixre el 1.956 a Girona i el meu primer contacte amb la música va ser l' any 1.968 amb el professor de guitarra argentí Sr. Hernan E. Gotti. Al 1.969 vaig tenir la sort de ser acceptat per rebre classes particulars de guitarra pel mestre GRACIANO TARRAGÓ, professor titular del Conservatori Superior de Música del Liceo, autor de molta obra didàctica i de concert i reconegut concertista. Paral·lelament vaig rebre formació musical, solfeig, harmonía, composició, orquestació i contrapunt amb el Mestre FRANCESC CIVIL CASTELLVÍ, molts anys director del Conservatori de Girona i eminent compositor i musicòleg. Amb els dos hi vaig estar en permanent contacte fins la seva mort. Fins que vaig fer els 35 anys vaig portar activitat concertística però sempre a la zona de Girona, amb actuacions en solitari o amb l'ORQUESTA DE CAMBRA DE GIRONA.

Sempre m'he estat i estic actiu musicalment, si bé he exercit una altre professió com a principal amb les connotacions que això comporta.

QUÈ VOL QUIMUSIC:

Compartir les partitures de guitarra clàssica de concert que he escrit fins al moment, i espero sempre els vostres comentaris sobre qualsevol tema referent a la web de QUIMUSIC i el seu contingut

QUÈ US OFEREIX QUIMUSIC:

Que de forma lliure i gratuíta tingueu accès a la meva música i a algunes transcripcions a guitarra d'obres de reconeguts compositors.

Partitures are liscensed under Joquim Serra. Copyright © 2009 | Edited by binei |
Design by www.mitchinson.net | This work is licensed under a CCA